Metoda de plată și livrare

Pentru a achita și a intra în posesia produselor Vendmax, avem câteva opțiuni:

Modalități de livrare :

1.Preluarea personală a produsului Preluarea personală a produslui de la sediul companiei, situată pe adresa Chișinău, Str. Mitropolit Dosoftei 142, de luni până vineri, în intervalul orar 9-18. Pentru orice informații legate de starea comenzii, ne puteți apela sau solicita un apel la nr. de tel.+37368002085 .

2.Livrare prin curier

Produsele comandate pe magazinul nostru online Vendmax.md și disponibile în stoc pot fi livrate prin curier. Dacă înregistrați și achitați comanda de luni până vineri, până în ora 12:00, aceasta poate fi expediată în aceeaşi zi. Livrarea se efectuează în termen 24-48 de ore, cu excepția zilelor nelucrătoare (cu menţiunea că produsele expediate vineri vor ajunge la destinaţie luni). Acest termen poate fi modificat în dependență de disponibilitatea produsului.

Taxele pentru livrare

Produsele comandate se livrează gratuit în raza municipiului Chișinău dacă valoarea totală depăşește suma de 300 lei (TVA Inclus). Pentru comenzile cu valoare mai mică de 300 lei (TVA inclus), se percepe o taxă de transport în valoare de 50-100lei în raza municipiiului Chișinău. Pentru livrarea pe teritoriul R Moldova taxa depinde de distanța până la destinatar, indiferent de numărul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

In cazul in care se utilizează un transportator însărcinat de către Client, riscul este transferat in momentul livrării produselor către transportator.

Pentru produsele care au fost livrate greșit față de cele comandate, costurile de înlocuire cad in sarcina companiei.

In cazul produselor care se aduc la comandă, timpul estimat de predare către curier este comunicat la momentul confirmării comenzii.

Clientul are posibilitatea verificării produselor indiferent daca livrarea acestora se face la sediul Furnizorului sau a curierului. In cazul livrării prin curierat beneficiați gratuit de serviciul Deschiderea coletului, deci vă rugăm ca la primirea produselor să verificați integritatea fizică a produselor din colet. Semnarea confirmării de primire certifică primirea produselor in buna stare.

Din momentul in care intrați in posesia fizică a produsului riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat integral. Orice reclamație ulterioara nu va fi luată în considerare.

Modallități de plată:

1. Plată în numerar:

Plata se face în numerar în lei moldovenești( MDL), intetgral la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul companiei.În cazul livrării produselor la client, plata se face către agentul de curierat care face livrarea.

2. Plata cu cardul la preluarea produsului de la sediul companiei:

La preluarea produselor de la sediul companiei se poate plăti cu card bancar emis sub sigla Visa, MasterCard (inclusiv Maestro) și American Express, prin intermediul terminalului POS existent.