” Vendmax – totul se începe de la o cafea.

Astfel a început și povestea noastră, de la o cafea, astfel a apărut dorința de a oferi cea mai delicioasă, aromată și de înaltă calitate cafea, prin intermediul aparatelor  de tip vending , de birou sau casă, astfel încât, fiecare om să poată savura gustul autentinc al cafelei.

 
Suntem printre primii în această industrie din Republica Moldova. Colaborăm cu companii de renume Saeco, Necta, Bianchi, și anume cu aparatele lor de cafea.
Colaborăm cu acele fabrici de cafea a căror nume și gust de produse vorbesc de la sine: Portioli, Marzotto, Varanini, Pellini, Pera, Covim.
 
Produsele noastre
Majoritatea produselor noastre de cafea provine de la cei mai bune prajitorii italiene, ce se transmite din generatie in generatie, devenind  o adevarata arta a cafelei. Preferințele lor gustative sunt cele mai apropiate de consumatorul nostru, și anume cafeaua cu gust intens si cu un ușor retrogust de ciocolata si zahar brun.
Acele mărci de cafea pe care le reprezentăm pe piața Moldovei și Transnistriei provine in marea parte din America Latină. Boabele premium de la Robusta la Arabica, de la Portioli și Marzotto.
În sortimentul nostru există și o cafea specială, special creată  pentru regiunea noastră sub brandul de Caffe Angely si Caffe Oro, care nu va lăsa pe nimeni indiferent. Prețul său relativ accesibil permite tuturor consumatorilor noștri să se bucure de gustul său complet şi elegant.
 
Suntem reprezentantul oficial al brandului Dr.Coffee în Moldova, ceea ce ne permite să vă oferim şi mai multă calitate şi diversitate, întrucât modelele de aparate de cafea super-automate va ofera posibiltatea de a vă alege varianta optimă  în funcție de necesitate, preferință, şi buget. Chiar și cea mai simpla cafea îşi deschide aroma în aceste dispozitive și surprinde plăcut prin gustul său.
 
Distribuitor oficial ICT Tehnology
Compania Vendmax se dezvoltă mereu și, datorită participării la expoziții specializate din Moscova, Milano, Rotterdam, Shanhai, a devenit distribuitorul oficial al companiei ICT Tehnology, cel mai mare producător mondial de sisteme de plată și telemetrie. Toate acestea ne-au permis să cooperăm cu multe companii mari din Moldova precum Automall, Intercars, Linella, Darwin, Tucano.
 
Orientați către client
Dacă mai devreme ne ocupam doar de cafea la nivel profesional, acum încercăm să ținem cont de toate nevoile clienților şi ne-am extins gama de produse, de la capsule de diferite formate, cât şi cafea măcinată sau fara cofeina.
Încercăm mereu să fim mai aproape de client, astfel oferim produsele noastre atât în rate cât şi cu diverse reduceri placute.
În plus, fiecare client care a achizitionat un aparat de cafea de la noi poate conta pe suport tehnic, garanție și post-garanție.
Mai mult ca atât,  suntem dispusi să oferim cănute de toate marimile și alte materiale de marcă Portiolli, celor cafenele care doresc să lucreze cu acest Brand de renume mondial.
 
Mai multă Informație puteti obține vizitându-ne la adresa noastră din Chișinău, si la o ceașcă de cafea aromată, managerii noștri vor selecta cea mai potrivită opțiune pentru dvs.