Coș 0
Lista de dorințe 0
Contul meu
Meniu
Adresa noastră: or. Chișinău, str. Mitropolit Dosoftei 142
or. Chișinău, str. Mitropolit Dosoftei 142
Telefoane: +373 (68) 002085
Lu-Vi: 9:00 - 18:00
Sb-Du: Zi liberă
+373 (68) 002085 Solicită un apel

Întreținerea aparatelor și sistemelor de plată

Terminalele de plată sunt dispozitive complexe din punct de vedere tehnic. De aceea, este atât de important ca sistemele de plăți să funcționeze fără probleme și să fie deservite de profesioniști care sunt capabili să elimine orice problemă de înaltă calitate și într-un timp scurt.

Repararea terminalelor de plată și întreținerea terminalelor de plată este o chestiune care poate fi încredințată numai specialiștilor competenți care lucrează în acest domeniu de câteva zile.

Vendmax oferă servicii pentru repararea și întreținerea terminalelor de plată, componente pentru consumabile pentru informații, servicii bancare și terminale de plată.

Specialiștii companiei noastre, care repară terminale de plată și terminale de plată a serviciilor, sunt certificați și au o vastă experiență în acest domeniu. Lucrăm atât în ​​cadrul contractelor pe termen lung, cât și efectuăm lucrări unice. Suntem încântați să oferim clienților noștri următoarele servicii:

  • vizita unui inginer, diagnosticarea inițială a unei defecțiuni
  • monitorizarea stării tehnice a terminalului pentru a reduce timpul lor de nefuncționare;
  • restabilirea operabilității în caz de eșec al software-ului, reinstalarea software-ului;
  • înlocuirea pieselor de schimb și a componentelor scoase din uz;
  • întreținere preventivă, curățarea elementelor, înlocuirea curelelor și rolelor;

În plus, Vendmax are propria sa platformă de servicii, care are tot ce aveți nevoie pentru o reparație rapidă și de înaltă calitate a terminalelor de plată