fbpx
icon-phone

Tel: 068-002-085

Telemetrie – o tendință de moda a lumii digitale sau nevoia reală a pieței?

12 Noiembrie 2019

Când vorbim despre telemetrie, ne referim la monitorizarea la distanță a stării aparatului de cafea sau a distribuitorului automat, fără a fi nevoie de o vizită fizică la aceasta. Este absolut același lucru cu modul în care monitorizați de la distanță starea contului dvs. bancar folosind o aplicație mobilă, fără a fi nevoie să vizitați una dintre sucursalele sale. În lumea digitală modernă, se pot da multe exemple similare, iar în acest sens este evident că: Telemetria urmează tendința generală progresivă a pieței. Dar pe de altă parte …

Dețineți o rețea de distribuitoare automate cu angajați?

În acest caz, telemetria pentru vending este pur și simplu necesară pentru dumneavoastră. Vă va permite să vă controlați toți angajații și să vă asigurați că reglementările de service sunt respectate, angajații vizitează utilajele atunci când este planificat, iar timpul de oprire al mașinii din cauza defecțiunilor este minimizat.
Oricare ar fi sistemul dumneavoastră de motivare a personalului actual, nu există nimic mai eficient decât un sistem de motivație în combinație cu un sistem de control.

Pentru prima dată aveți ocazia să controlați pe deplin afacerea – bani, bunuri și calitatea serviciilor.
Sistemul de monitorizare de la distanță Telemetron este proiectat pentru a obține statistici de vânzări, date de eroare de la automatele și funcționarea optimă a unei rețele de distribuitoare automate pe baza acestor date.

Îți deserviți utilajele personal?

În acest caz, sistemul de monitorizare de la distanță Telemetron va elibera o mare parte din timpul dvs. personal.
De fapt, veți primi o zi suplimentară de concediu în fiecare săptămână. La urma urmei, acum nu trebuie să veniți la puncte, doar pentru a verifica dacă utilajele dvs. funcționează, iar ingredientele nu s-au terminat.
Aveți grijă de actualitatea dvs., iar Telemetron vă va avertiza atunci când vreuna dintre mașinile dvs. va avea nevoie de atenție.

Detalii despre sistem.

  • Modem instalat în distribuitor;
  • Cont personal (portal web) pentru utilizatori să lucreze cu sistemul.

Modemul transmite date de la distribuitor automat în contul personal prin canale GSM / GPRS.
Sistemul este unificat pentru majoritatea modelelor de distribuitoare automate și acceptoare de monede. Parametrii modemului, setările de lucru cu date, pot fi modificate în funcție de nevoile unei anumite companii.
Modemurile de sistem Telemetron sunt instalate în distribuitoarele automate sau la mașinile de cafea pentru a colecta informații despre munca lor. Modemul trimite aceste informații serverului prin canale GSM / GPRS pentru analize ulterioare.

Modemul este alimentat direct de la distribuitor. Dacă aparatul este oprit, modemul va trece automat la alimentarea cu o baterie internă.
Toți parametrii modemului și software-ului acestuia pot fi actualizați de la distanță. De asemenea, pentru o ușurință de utilizare, modemul acceptă comenzi SMS (de exemplu, pentru a verifica nivelul de comunicare, a modifica parametrii, a solicita un raport în afara programului etc.)

Modemul citește datele de la automatele care utilizează protocoalele EXE sau MDB și transmite prin rețelele de comunicații GSM 900/1800 în modul de transmisie a pachetelor GPRS. Sunt utilizate canale de comunicare protejate.
În același timp, datorită utilizării algoritmilor unici de transfer de date, traficul acestora este redus la minimum.
Prezența memoriei non-volatile vă permite să stocați și să acumulați date în modem, dacă nu există conexiune cu serverul. Imediat ce conexiunea este restabilită, modemul transferă aceste date serverului.

Astfel, rezumând, se poate susține că Telemetria este ceea ce vă permite să creșteți eficiența afacerii dvs. și să contribuiți la creșterea durabilă a acesteia. Acesta este motivul pentru care VendMax SRL alege un Telemetron pentru dispozitivele sale și recomandă sincer serviciile acestei companii de telemetrie clienților săi.Telemetron este potrivit atât pentru o companie comercială mică, cât și pentru o rețea mare.
Aceasta este principala nevoie a pieței moderne, care este realizată în prezent cu ajutorul tehnologiilor digitale disponibile tuturor.