fbpx
icon-phone

Tel: 068-002-085

Filtrele de apă – cheia sănătății mașinii dvs. de cafea.

17 Octombrie 2019

Cafeaua aromatică naturală revigorează dimineața, înălțând. Cu toate acestea, calitatea băuturii depinde nu numai de varietatea de boabe, ci și de mașina de cafea, de apa folosită. Cafeaua este 99% lichidă. Dacă luați apă de la robinet obișnuită pentru proiectare, unitatea va eșua rapid și scara nedorită se va acumula din interior.

Un filtru de apă pentru o mașină de cafea este o soluție necesară a problemei. Sistemul de curățare păstrează clorul și alte impurități dăunătoare, prelungind astfel viața mașinii pentru prepararea cafelei, băutura devine și mai aromată, mai gustoasă. Nevoia de a utiliza un filtru pentru o mașină de cafea

Apa provenită din alimentarea cu apă conține o cantitate imensă de elemente chimice în compoziție:

   – clor;
   – calciu;
   – impuritățile glandei, rugina.

În plus, conține bacterii, microbi care sunt periculoși pentru sănătatea umană. Aceste elemente agravează gustul băuturii, „îi doboară” aroma, afectează negativ funcționarea unității. Un exemplu simplu este calciul. Atunci când apa atinge o temperatură de peste 60 de grade atunci când este încălzită, impuritățile de calciu și metal se transformă instantaneu într-un precipitat insolubil, înfundând fuserul principal. Ca urmare, trecerea apei încetinește, iar productivitatea mașinii de cafea scade. Apoi doar se descompune.

Cum să se stabilească dacă există impurități în apă

     O analiză simplă se poate face acasă. Acesta va convinge oamenii de pericolele apei de la robinet și de necesitatea de a utiliza un filtru special pentru mașina de cafea.

Tigaia întunecată este umplută pe jumătate cu apă, trimisă la gaz. Atunci când apa începe să fiarbă și se acoperă o acoperire albă pe părțile laterale – acesta este un motiv de panică. Placa indică prezența unei cantități mari de clor în lichid, precum și alte impurități.

Alegerea corectă a filtrului. Operație acasă:

Filtrele pentru producătorii de cafea pentru casă sunt sisteme nepretențioase care se conectează la un robinet (sau alimentare cu apă). În plus, sunt echipate cu un rezervor de depozitare în care intră lichidul purificat. Cel mai adesea, acestea sunt sisteme de osmoză inversă care funcționează conform unui sistem de curățare în cinci etape. Filtrul elimină clorul, impuritățile metalice, precum și bacteriile patogene. Apa de la priză este gustoasă, sănătoasă, nu lasă sedimente, scară în mașina de cafea. Fiecare filtru scoate din apă:

 –   aluminiu.
 –   până la 95% cupru;
 –   staniu (85%);
 –   clor (90%);
 –   reduce rigiditatea cu 75%.

Dispozitive comerciale

Mașinile de cafea utilizate în baruri și restaurante diferă de cele casnice, nu numai ca mărime, ci și prin performanțele lor. Aceasta înseamnă că filtrul are nevoie de mai multă putere. Sistemele de osmoză inversă cu mai multe cartușe sunt adecvate și pentru mașinile comerciale de cafea. Structura de curățare este mult mai puternică, rezervorul de depozitare este mai mare.