fbpx
icon-phone

Tel: 068-002-085

Despre noi

      Compania Vendmax SRL a fost fondată  în 2006 şi a devenit în scurt timp cea mai puternică companie în industria vendingului din Republica Moldova. De la început compania era specializată doar în comercializarea aparatelor vending, dar odată cu creșterea cerințelor din partea consuamtorilor compania Vendmax și-a extins semnificativ domeniul de specializare, ajungînd la un nivel foarte înalt și în ceea ce ține de „sistemele de plată” dar,  păstrîndu-și ca ramură de bază comercialziarea, repararea și instalarea aparatelor de vending.

Astfel compania noastră la moment prezintă o forță semnificativă pe piața Republicii Moldova prin serviciile prestate și produsele comercialziate, deținînd marea majoritate a pieții industriei vendingului din țară.

La moment Vendmax SRL oferă următoarele servicii:

Compania ține să îndeplinească aceste servicii la un nivel foarte înalt, din această cauză compania noastră deține un personal calificat, responsabil și profesionist în industria dată. Tehni­cieni de înaltă clasă asig­ură buna funcţionare a tuturor auto­matelor noas­tre, fapt ce se reflectă în cal­i­tatea bău­turilor calde pe care oricine le poate obţine.

La noi puteți găsi o serie de produse vending de o înaltă calitate , și anume:

Astfel la noi puteți găsi tot de ce aveți nevoie pentru a începe o afacere în domeniul vendingului. Și nu numai, dacă aveți neclarități, sau nu știți de ce aparate aveți nevoie,  sau cum să începeți o afacere în vending,  noi vă putem ajuta! Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați iar noi vom avea grijă de toate, vă vom ajuta și vă vom răpunde la toate întrebările dumneavoastră.

Fiți alături de Vendmax SRL și vă veți urca pe scara succesului alături de noi !!!